152064
Book
In basket
(Warzywa w kuchni / Hanna Szymanderska)
Papryka jest jednym z warzyw o najwyższych wartościach odżywczych, zawiera najwięcej witaminy C, której nie traci podczas obróbki termicznej. Wzmacnia siły obronne organizmu, zawiera kwas foliowy niezbędny do wzrostu komórek, błonnik regulujący trawienie, potas ? ważny w przemianie materii. Chroni też serce i układ krążenia. Stąd jej uprzywilejowane miejsce w wielu kuchniach świata. W książce znajduje się ponad 180 przepisów na najróżniejsze dania z udziałem papryki. Potrawy smaczne, kolorowe i nieskomplikowane. [www.dobre-ksiazki.com.pl]
Availability:
Filia nr 5 (ul. Wańkowicza 69)
There are copies available to loan: sygn. F.5 - 64 (1 egz.)
Notes:
General note
Publ. Klubu dla Ciebie nr 765.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again