149244
Book
In basket
Oliwa już od czasów starożytnych, kiedy po raz pierwszy została wytłoczona w krajach basenu Morza Śródziemnego, pozostaje jednym z najcenniejszych naturalnych produktów. W niniejszej książce znaleźć można wszelkie informacje potrzebne do wykorzystania licznych kulinarnych i zdrowotnych zalet oliwy. Poczynając od tajników wyboru odpowiedniej odmiany oliwy, po jej zastosowania w pielęgnacji urody i leczeniu schorzeń, odkrywa przed czytelnikami zaskakującą uniwersalność tego produktu, prezentując dokładny przegląd dostępnych gatunków oliwy oraz liczne sposoby ich wykorzystania. Książka wyjaśnia, dlaczego ten np. zielono-złocisty ekstrakt z gorzkich owoców drzewa oliwnego jest od tak dawna niezwykle ceniony na całym świecie. [www.merlin.pl]
Availability:
Wypożyczalnia Główna (ul. Popiełuszki 10)
There are copies available to loan: sygn. MgW-25500, W-641 (2 egz.)
Filia nr 2 Wypożyczalnia (ul. Siedlanowskiego 3)
There are copies available to loan: sygn. F.2 - 641.5 (1 egz.)
Czytelnia Główna (ul. Popiełuszki 10)
Copies are only available in the library: sygn. C-64 (1 egz.)
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again