147670
Book
In basket
Zupy, sałatki i przekąski, makaron, ryż i dodatki mięso, dziczyzna i drób. ryby i owoce morza dla zabieganych - faszerowane kotlety z grzybami do przygotowania w 20 minut dla kuchennych wirtuozów - ravioli z borowikami gotowe w godzinę 100 przepisów z grzybami uprawnymi i leśnymi w roli głównej! Wyjątkowa okazja skosztowania mięs w sosie borowikowym, zupy-kremu z ziemniaków i kurek albo kotletów grzybowych! Jeśli lubisz zbierać grzyby, naucz się również je przyrządzać! Dowiedz się, jak czyścić, suszyć gotować, smażyć, grillować i przechowywać przyniesione z lasu lub sklepu trufle, borowiki, boczniaki... Następnie przyjrzyj się przepisom kuchni polskiej, włoskiej, francuskiej i azjatyckiej. Okazuje się, że grzyby doskonale nadają się zarówno do zup, jak i głównych dań oraz deserów. Przy każdej potrawie znajdziesz kolorowe zdjęcie oraz informacje o czasie przygotowania, zawartości białka, tłuszczu, węglowodanów i kalorii. [www.merlin.pl]
Availability:
Wypożyczalnia Główna (ul. Popiełuszki 10)
There are copies available to loan: sygn. W-641, MgW-25671 (2 egz.)
Filia nr 3 (ul. Rozwadowska 6)
There are copies available to loan: sygn. F.3 - 64 (1 egz.)
Notes:
General note
Publ. Klubu dla Ciebie nr 1135.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again