147631
Książka
W koszyku
Jedzenie i pisanie to dwie namiętności autorek. Dzielą się nimi sprawiedliwie i dzięki temu powstała ksiązka napisana z pasją. Grillują wszystkie nacje na calym świecie, nasi przodkowie grillowali, nie wiedząc jeszcze o tym, co robią. Upieczone w ten sposób mięso jest przesiąknięte zapachem dymu i wprost rozpływa się w ustach. Tajemnicą tych pyszności jest odpowiednia marynata, czas pieczenia, dodatki w postaci przypraw czy warzyw. Grillowanie to także dobre towarzystwo, świeże powietrze, swobodny nastrój, A może bardziej chodzi o smak. Zapach. Świeże składniki. Proste metody. Luźną atmosferę spotkania. Grill to przyjaciele. Rodzina. A przede wszystkim poczucie odprężenia, związane z pieczeniem jedzenia nad ogniem.
Status dostępności:
Filia nr 3 (ul. Rozwadowska 6)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. F.3 - 64 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga ogólna
Publikacja Klubu dla Ciebie nr 1294.
Uwaga dotycząca bibliografii
Indeks.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej