147631
Book
In basket
Niemal każdy z przepisów, które znajdziesz w tej książce, można urozmaicić przez proste dodatki lub modyfikację metody przyrządzania. Dodatek większej ilości jajek i stopionego masła przemieni banalne naleśniki we francuskie crepe. Crepe są większe i cieńsze niż naleśniki, mają delikatniejszą strukturę i wprost rozpływają się w ustach. Natomiast dodatek proszku do pieczenia zmieni naleśniki w gofry. Czyż jest coś prostszego do przygotowania w kuchni?! Naleśniki i gofry można przyrządzać na słodko lub pikantnie. W taki sposób, na jaki mamy ochotę danego dnia. [czytam.pl]
Availability:
Filia nr 3 (ul. Rozwadowska 6)
There are copies available to loan: sygn. F.3 - 64 (1 egz.)
Czytelnia Główna (ul. Popiełuszki 10)
Copies are only available in the library: sygn. C-64 (1 egz.)
Notes:
General note
Publikacja Klubu dla Ciebie nr 1332.
Bibliography, etc. note
Indeks.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again