147631
Książka
W koszyku
Niemal każdy z przepisów, które znajdziesz w tej książce, można urozmaicić przez proste dodatki lub modyfikację metody przyrządzania. Dodatek większej ilości jajek i stopionego masła przemieni banalne naleśniki we francuskie crepe. Crepe są większe i cieńsze niż naleśniki, mają delikatniejszą strukturę i wprost rozpływają się w ustach. Natomiast dodatek proszku do pieczenia zmieni naleśniki w gofry. Czyż jest coś prostszego do przygotowania w kuchni?! Naleśniki i gofry można przyrządzać na słodko lub pikantnie. W taki sposób, na jaki mamy ochotę danego dnia. [czytam.pl]
Status dostępności:
Filia nr 3 (ul. Rozwadowska 6)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. F.3 - 64 (1 egz.)
Czytelnia Główna (ul. Popiełuszki 10)
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. C-64 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga ogólna
Publikacja Klubu dla Ciebie nr 1332.
Uwaga dotycząca bibliografii
Indeks.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej