147631
Book
In basket
Macie już dość ciągle tych samych wypieków, dostarczanych przez wielkie zakłady piekarnicze? Chcecie mieć pewność, że wasz chleb zawiera wyłącznie zdrowe składniki? Nic prostszego jak zacząć piec samemu. Cóż bowiem przyjemniejszego niż zapach świeżej bułeczki czy chrupiący chleb, którym witamy rozpoczynający się dzień! Z piekarnika, czy wypiekacza, na zakwasie lub drożdżach, bagietka lub chleb z orzechami - książka ta sprawi, że staniecie się profesjonalistami. [www.merlin.pl]
Availability:
Filia nr 5 (ul. Wańkowicza 69)
There are copies available to loan: sygn. F.5 - 64 (1 egz.)
inwentaryzacja księgozbioru
Czytelnia Główna (ul. Popiełuszki 10)
Copies are only available in the library: sygn. C-64, MgC-453 (2 egz.)
Notes:
General note
Na książce błędna nazwa aut., prawidłowa: Gertrud Weidinger.
Publ. Klubu dla Ciebie nr 1382.
Bibliography, etc. note
Indeks.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again