148438
Book
In basket
Domowy wyrób wędlin / [tekst Andrzej Fiedoruk]. - Bielsko-Biała : Dragon, cop. 2010. - 48 s. : il. kolor. ; 21 cm.
(Dobra Kuchnia)
Jest sprawą oczywistą, że smak wszelkich potraw zależy przede wszystkim od receptury i sposobu wykonania. Niezatarte wspomnienia podczas robienia wędlin i ich wędzenia, pierwsze kosztowanie własnoręcznie wyprodukowanej wędzonki, a także opinie najbliższych sprawią, że chętnie będziemy do tego wracać. A przede wszystkim - co warto podkreślić - spożywane wędliny będą naprawdę smaczne i zdrowe. Warto, choćby na początek tylko dla eksperymentu, przystąpić do własnoręcznego przygotowywania wędlin, a być może wkrótce stanie się to wizytówką naszego domu. [www.merlin.pl]
Availability:
Wypożyczalnia Główna (ul. Popiełuszki 10)
There are copies available to loan: sygn. W-641 (2 egz.)
Filia nr 5 (ul. Wańkowicza 69)
There are copies available to loan: sygn. F.5 - 64 (1 egz.)
Filia nr 3 (ul. Rozwadowska 6)
There are copies available to loan: sygn. F.3 - 64 (1 egz.)
Czytelnia Główna (ul. Popiełuszki 10)
Copies are only available in the library: sygn. C-64 (1 egz.)
Notes:
General note
U góry s. tyt. i okł.: Pokaż się z dobrej kuchni.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again