152092
Brak okładki
Audiobook
Kaseta
W koszyku
Książka w przystępny sposób przybliża zagadnienia racjonalnego żywienia, mówi jak się odżywiać, by zapobiec groźnym chorobom XX wieku. Szczegółowe zagadnienia poruszane przez autora to: epidemiologia chorób na tle nieprawidłowego żywienia, wybrane zagadnienia dotyczące fizjologii działania pokarmów na organizm, rola witamin i składników mineralnych w profilaktyce chorób, charakterystyka najważniejszych produktów żywnościowych z podkreśleniem ich znaczenia w zapobieganiu chorobom, konserwowanie żywności, diety wegetariańskie.
Status dostępności:
Wypożyczalnia Książki Mówionej (ul. Popiełuszki 10)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. KM-947/I (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca uczestników/wykonawców
Czyta Marek Prałat.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej