148689
Book
In basket
Kiszonki i fermentacje / Aleksander Baron. - Bielsko-Biała : Pascal, 2016. - 238, [2] strony : ilustracje kolorowe ; 27 cm.
Autorskie przepisy Aleksandra Barona na łatwe, szybkie i oryginalne dania z kiszonek: sorbet z fermentowanego melona z szałwią, rzodkiewki w czarnej soli i krem z dyni w maślance. Tradycyjne potrawy w nowej aranżacji - bigos z ogórków, żur na zakwasie z kaszy gryczanej czy gołąbki w liściach jarmużu. Nieoczywiste zestawienia, gwarantowany efekt. I w dodatku - naturalnie, zdrowo i smacznie. [www.empik.com, 2016]
Availability:
Filia nr 5 (ul. Wańkowicza 69)
There are copies available to loan: sygn. F.5 - 64 (1 egz.)
Czytelnia Główna (ul. Popiełuszki 10)
Copies are only available in the library: sygn. C-64 (1 egz.)
Notes:
Bibliography, etc. note
Bibliogr. s.208.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again