148924
Książka
W koszyku
Tajniki suszenia żywności to praktyczny przewodnik, dzięki któremu krok po kroku nauczysz się wyczarowywać pyszne, pożywne smakołyki z łatwo psujących się owoców, warzyw, mięs czy ziół. Odkryjesz zasady suszenia poszczególnych produktów oraz zapoznasz się ze wskazówkami, które pozwolą ci uniknąć podstawowych błędów. W książce znajdziesz cenne informacje na temat: Ľ zalet domowego suszenia żywności Ľ mechanizmu działania dehydratora Ľ wyboru odpowiedniego dehydratora i innych akcesoriów kuchennych Ľ zasad bezpieczeństwa żywnościowego Ľ metod pozwalających na zachowanie smaku i koloru suszonych produktów Ľ produktów najlepiej nadających się do suszenia Ľ czynników wpływających na czas suszenia żywności Ľ sposobów przygotowywania żywności do suszenia Ľ przechowywania wysuszonych produktów [www.azymut.pl, 2018]
Status dostępności:
Czytelnia Główna (ul. Popiełuszki 10)
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. C-64 (1 egz.)
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej