148338
Książka
W koszyku
Niewiele rzeczy może się równać z siedzeniem przy ognisku lub wspólnym grillowaniem ze znajomymi. Nie ma nic lepszego od rozchodzącego się aromatu pieczonego mięsa. Czy istnieją przyjemniejsze sposoby spędzania letnich wieczorów? Ale ilu z nas tak naprawdę wie, jak rozpalać ogień? W tym inspirującym, a zarazem praktycznym poradniku autorka książki nauczy was jak: - rozpalić piękny, buzujący ogień w domu i na dworze. - własnoręcznie wykonać podpałkę. - ułożyć idealny stos z drewna. - dobrać rodzaj drewna do przyrządzanego mięsa. - zrobić to wszystko bezpiecznie - czyli nie pomylić ognia z pożarem. Od ognisk po piecyki na drewno i kominki - ta książka przypomni wam utraconą, pierwotną umiejętność rozniecania ognia. [www.bonito.pl]
Status dostępności:
Wypożyczalnia Główna (ul. Popiełuszki 10)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. W-796/799 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Netografia na stronach 203-[206].
Uwaga dotycząca innej dostępnej postaci fizycznej
Dostępne także jako e-book.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej