148689
Book
In basket
Niewiele rzeczy może się równać z siedzeniem przy ognisku lub wspólnym grillowaniem ze znajomymi. Nie ma nic lepszego od rozchodzącego się aromatu pieczonego mięsa. Czy istnieją przyjemniejsze sposoby spędzania letnich wieczorów? Ale ilu z nas tak naprawdę wie, jak rozpalać ogień? W tym inspirującym, a zarazem praktycznym poradniku autorka książki nauczy was jak: - rozpalić piękny, buzujący ogień w domu i na dworze. - własnoręcznie wykonać podpałkę. - ułożyć idealny stos z drewna. - dobrać rodzaj drewna do przyrządzanego mięsa. - zrobić to wszystko bezpiecznie - czyli nie pomylić ognia z pożarem. Od ognisk po piecyki na drewno i kominki - ta książka przypomni wam utraconą, pierwotną umiejętność rozniecania ognia. [www.bonito.pl]
Availability:
Wypożyczalnia Główna (ul. Popiełuszki 10)
There are copies available to loan: sygn. W-796/799 (1 egz.)
Notes:
Bibliography, etc. note
Netografia na stronach 203-[206].
Additional physical form available note
Dostępne także jako e-book.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again