152010
Book
In basket
Skrypt przeznaczony jest dla studentów stacjonarnych i zaocznych uniwersyteckich, rolniczych oraz przyrodniczych studiów chemicznych o specjalności chemia i analiza żywności. Zawiera informacje dotyczące analizy różnych produktów żywnościowych i surowców stosowanych w produkcji środków spożywczych. Poznanie podstawowych metod analizy oraz ich zastosowanie w późniejszej pracy zawodowej jest niezbędną umiejętnością absolwenta kierunku chemicznego o specjalności żywność lub technologia żywności. Cenne informacje znajdą tu także pracownicy laboratoriów przemysłu spożywczego lub placówek zajmujących się kontrolą jakości żywności. [www.azymut.pl, 2018]
Availability:
Czytelnia Główna (ul. Popiełuszki 10)
All copies are currently on loan: sygn. C-66/69 (1 egz.)
Notes:
Bibliography, etc. note
Bibliografia przy rozdziałach.
Target audience note
Dla studentów uniwersyteckich, rolniczych oraz przyrodniczych studiów chemicznych o specjalności chemia i analiza żywności, laboratoriów przemysłu spożywczego i placówek zajmujących się kontrolą żywności.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again