152010
Książka
W koszyku
Krok po kroku z Robertem Sową. - Warszawa : Edipresse Polska, copyright 2016. - 197, [3] strony : ilustracje kolorowe ; 26 cm.
(Książki)
Robert Sowa znany mistrz kulinarny dzieli się swoimi oryginalnymi przepisami. To książka, jakiej jeszcze nie było – ponad 120 autorskich przepisów Mistrza pokazanych na kolorowych ilustracjach obrazujących poszczególne etapy wykonania każdej potrawy. Dodatkowo przy każdym przepisie znajdą się symbole informujące o czasie potrzebnym na przygotowanie potrawy i stopniu trudności. Proponowane przepisy to wielokrotnie sprawdzone przez Mistrza potrawy na zupy i przystawki, dania z ryb, mięs, wegetariańskie oraz dodatki. Autor poleca wykwintne, zdrowe i pachnące ziołami potrawy. Dzięki nim każdy kucharz i kucharka, nawet początkujący, bez trudu odtworzą smaki proponowanych dań oraz osiągną kulinarny sukces. W książce znajdują się przepisy na potrawy, takie jak: chrupiąca chatka z cynamonem i owocami, dorsz zapiekany z masłem migdałowym i szpinakiem, makaron żytni z groszkiem cukrowym i jajem w koszulce, tarta z grzybami leśnymi, sałatą rukolą i pomidorkami koktajlowymi, oraz wiele innych. [www.empik.com]
Status dostępności:
Wypożyczalnia Główna (ul. Popiełuszki 10)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. W-641 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca innej dostępnej postaci fizycznej
Dostępne także jako e-book.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej