152010
Book
In basket
Krok po kroku z Robertem Sową. - Warszawa : Edipresse Polska, copyright 2016. - 197, [3] strony : ilustracje kolorowe ; 26 cm.
(Książki)
Robert Sowa znany mistrz kulinarny dzieli się swoimi oryginalnymi przepisami. To książka, jakiej jeszcze nie było – ponad 120 autorskich przepisów Mistrza pokazanych na kolorowych ilustracjach obrazujących poszczególne etapy wykonania każdej potrawy. Dodatkowo przy każdym przepisie znajdą się symbole informujące o czasie potrzebnym na przygotowanie potrawy i stopniu trudności. Proponowane przepisy to wielokrotnie sprawdzone przez Mistrza potrawy na zupy i przystawki, dania z ryb, mięs, wegetariańskie oraz dodatki. Autor poleca wykwintne, zdrowe i pachnące ziołami potrawy. Dzięki nim każdy kucharz i kucharka, nawet początkujący, bez trudu odtworzą smaki proponowanych dań oraz osiągną kulinarny sukces. W książce znajdują się przepisy na potrawy, takie jak: chrupiąca chatka z cynamonem i owocami, dorsz zapiekany z masłem migdałowym i szpinakiem, makaron żytni z groszkiem cukrowym i jajem w koszulce, tarta z grzybami leśnymi, sałatą rukolą i pomidorkami koktajlowymi, oraz wiele innych. [www.empik.com]
Availability:
Wypożyczalnia Główna (ul. Popiełuszki 10)
There are copies available to loan: sygn. W-641 (1 egz.)
Notes:
Additional physical form available note
Dostępne także jako e-book.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again