152010
Book
In basket
Kuchnia hiszpańska / Camillo Massina ; przekład z języka włoskiego Karolina Dyjas. - Warszawa : Samp, 2005. - 127 stron : fotografie kolorowe ; 25 cm.
Tradycyjna paella i jej najbardziej znane odmiany oraz cenne wskazówki dla osób, które pragną skosztować tego południowego dania, a jednocześnie nie chcą rezygnować z diety wegetariańskiej i lekkiej kuchni; przepisy dla miłośników ryb i owoców morza; aromatyczne mięsa przyprawione ostrą papryczką; gazpacho o wielu smakach i znana na całym świecie sangria - te i wiele innych propozycji kulinarnych zamieszczonych w niniejszej książce pozwoli Wam poznać prawdziwy smak hiszpańskiej kuchni. [www.merlin.pl]
Availability:
Wypożyczalnia Główna (ul. Popiełuszki 10)
There are copies available to loan: sygn. W-641 (1 egz.)
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again