147631
Book
In basket
Ciasta drożdżowe słodkie i wytrawne / Tadeusz Barowicz. - Warszawa : Grupa Wydawnicza Foksal, 2016. - 277 stron : ilustracje kolorowe ; 25 cm.
Wyśmienite przepisy na ciasta drożdżowe, ciasta słodkie oraz wytrawne. Ciasto drożdżowe króluje wśród wszystkich ciast z uwagi na nieograniczone wprost możliwości komponowania z różnymi dodatkami, łatwość zrobienia i przystępną cenę składników. W książce znajduje się wiele różnorodnych przepisów na ciasta deserowe i pikantne: placki z owocami, baby, babeczki, drożdżówki, jagodzianki, strucle z twarogiem, bułeczki waniliowe, chałki oraz wypieki w rodzaju pizzy czy placków. [www.empik.com]
Availability:
Filia nr 3 (ul. Rozwadowska 6)
There are copies available to loan: sygn. F. 3 - 64 (1 egz.)
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again