149020
Book
In basket
Domowe wędliny tradycyjne oraz sous vide / Robert Winckiewicz. - Ożarów Mazowiecki : Olesiejuk, copyright 2020. - 223 [1] strona : ilustracje ; 23 cm.
Robert Winckiewicz, dobrze już znany wielu czytelnikom, w swojej najnowszej książce zamieszcza przepisy na nowe pyszne i zdrowe produkty. W tym opracowaniu obok wcześniejszych przepisów czytelnik znajdzie opis coraz bardziej popularnej obróbki mięsa metodą sous vide. Jest ona zazwyczaj stosowana przez szefów kuchni renomowanych restauracji. Zaadaptowana została na potrzeby domowych wędlin, aby były jeszcze znakomitsze. [Wydawnictwo Olesiejuk, 2020]
Availability:
Filia nr 5 (ul. Wańkowicza 69)
There are copies available to loan: sygn. F.5 - 64 (1 egz.)
Notes:
Bibliography, etc. note
Bibliografia na stronie [224].
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again