148917
Book
In basket
Gotowanie na parze / Bolesław Pilarek. - Warszawa : Prószyński Media, [2010]. - 94 strony : ilustracje kolorowe ; 21 cm.
(Encyklopedia Gotowania ; 10)
Z różnych technik przygotowania posiłków żywieniowcy szczególnie zalecają gotowanie na parze. Sporządzane w ten sposób potrawy pod względem zawartości witamin i minerałów są najwyższej jakości, jako że ten proces ogranicza ich degradację. Ważne jest także to, że posiłki gotowane na parze nie wymagają użycia tłuszczu. Z tych ważnych powodów przygotowaliśmy tomik zawierający ponad 60 receptur na potrawy, których przyrządzenie wymaga użycia tylko specjalnego trzyczęściowego garnka.
Availability:
Wypożyczalnia Główna (ul. Popiełuszki 10)
There are copies available to loan: sygn. W-641.56 (1 egz.)
Notes:
General note
Na okładce i stronie tytułowej poprzednia nazwa wydawcy: Prószyński i S-ka.
Bibliography, etc. note
Indeks.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again