Sorting
Source
Katalog księgozbioru
(1)
Form of Work
Książki
(1)
Publikacje fachowe
(1)
Status
only on-site
(1)
Branch
Czytelnia Główna (ul. Popiełuszki 10)
(1)
Author
Skwarek Katarzyna
(1)
Tilling Mark
(1)
Year
2010 - 2019
(1)
Time Period of Creation
2001-
(1)
Country
Poland
(1)
Language
Polish
(1)
Subject
Czekolada
(1)
Kucharstwo
(1)
Genre/Form
Przepisy kulinarne
(1)
Domain
Kulinaria
(1)
1 result Filter
No cover
Book
In basket
Mistrz cukiernictwa Mark Tilling, dwukrotny laureat zawodów UK Chocolate Masters i zwycięzca pierwszej serii programu Bake Off: Creme de la Creme stacji BBC2, zdradza przepisy na swoje popisowe wyroby w tym nowoczesnym, inspirującym i starannie przygotowanym poradniku. Opisuje proces powstawania czekolady od ziarna do tabliczki. Początkujący cukiernik znajdzie tu wszystko, czego potrzebuje – od wykazu podstawowego sprzętu kuchennego po sposoby temperowania czekolady. Dwadzieścia wypróbowanych przepisów, zilustrowanych krok po kroku zdjęciami, jest na tyle łatwych, że każdy z łatwością zrealizuje je w domu, tym samym dorównując repertuarem i kreatywnością zawodowym szefom kuchni. To już czwarta książka Marka Tillinga, głównego wykładowcy w Squires Kitchen International School. [www.livro.pl]
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Czytelnia Główna (ul. Popiełuszki 10)
Copies are only available in the library: sygn. C-64 (1 egz.)
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again