Sorting
Source
Katalog księgozbioru
(1)
Form of Work
Książki
(1)
Publikacje dydaktyczne
(1)
Branch
Czytelnia Główna (ul. Popiełuszki 10)
(1)
Author
Jabłoński Marcin (technolog żywienia)
(1)
Year
2010 - 2019
(1)
Time Period of Creation
2001-
(1)
Country
Poland
(1)
Language
Polish
(1)
Audience Group
Dietetycy i żywieniowcy
(1)
Studenci
(1)
Uczniowie
(1)
Subject
Dietetyka
(1)
Odżywianie
(1)
Witaminy
(1)
Żywność
(1)
Genre/Form
Podręcznik
(1)
Synteza
(1)
Domain
Medycyna i zdrowie
(1)
1 result Filter
Book
In basket
Vademecum żywienia człowieka / Marcin Jabłoński. - Warszawa : Medyk Sp z oo., copyright 2016. - 108 stron : ilustracje ; 24 cm.
„Vademecum żywienia człowieka” to wyjątkowa publikacja przedstawiająca w bardzo syntetyczny sposób podstawową wiedzę z zakresu żywienia człowieka. Większość treści jest ujęta w formie tabel i rycin, co ułatwia przyswajanie wiedzy. Książka ta została napisana z myślą o tych, którzy chcą szybko odnaleźć i usystematyzować niezbędne wiadomości. Warto ją polecić uczniom szkół gastronomicznych (technik żywienia i usług gastronomicznych, kelner, technik technologii żywności, ale także kucharz i inne spokrewnione zawody), osobom przygotowującym się do olimpiad, np. Olimpiady Wiedzy i Umiejętności Rolniczych czy Olimpiady Wiedzy o Żywieniu i Żywności, jak też słuchaczom studiów wyższych (medycznych i związanych z żywieniem), studiów podyplomowych, dietetykom, lekarzom, nauczycielom oraz wszystkim, którzy interesują się zdrowym stylem życia, w tym prawidłowym żywieniem.[www.empik.com]
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Czytelnia Główna (ul. Popiełuszki 10)
Copies are only available in the library: sygn. C-613 (1 egz.)
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again