Sorting
Source
Katalog księgozbioru
(1)
Form of Work
Książki
(1)
Status
available
(1)
Branch
Filia nr 5 (ul. Wańkowicza 69)
(1)
Author
Floriańczyk Barbara (tłumaczka)
(1)
Thönges Heinrich
(1)
Year
2010 - 2019
(1)
Country
Poland
(1)
Language
Polish
(1)
Subject
Likiery
(1)
Soki
(1)
Wino
(1)
1 result Filter
Book
In basket
(Zrób to Sam)
Jak zrobić dobry sok na podwieczorek i na zimę: na zimno, po zamrożeniu czy na gorąco? Co warto wiedzieć, by sok był smaczny i zdrowy: jakie wybrać butelki i zamknięcia, ile dodać cukru i wody, co to jest kupażowanie, jak klarować, mieszać, nalewać do butelek. Jak zrobić pyszne domowe wino owocowe: z jakich owoców wino będzie najlepsze, jak otrzymać moszcz, jak obserwować i oceniać kolejne etapy i przebieg fermentacji, kiedy zakończyć proces, jak zlewać i przechowywać gotowe wino? Sposoby przygotowania octu z win owocowych. A na deser sztuka przygotowania likierów owocowych: z czego można zrobić likier, jakie dodatki warto dodać, jaki proces wyrobu likieru wybrać: z soków owocowych, nastawiane, z fermentacji owoców czy z wina owocowego. [www.multicobooks.pl, 2015]
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Filia nr 5 (ul. Wańkowicza 69)
There are copies available to loan: sygn. F.5 - 64 (1 egz.)
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again