152010
Book
In basket
Fermentacja - gorący trend kulinarny, który podbił podniebienia kulinarnych maniaków i odkrywców niecodziennych smaków! Oto kompletny podręcznik kulinarny dla każdego, kto chciałby rozpocząć swoją przygodę z fermentacją. Znajdziesz w nim ponad 120 przepisów na fermentowanie aż 64 różnych warzyw i ziół, a także podstawy metod konserwowania żywności oraz wyposażania kuchni. Zostań mistrzem kimchi, kiszonej kapusty oraz pikli i poszerzaj swój repertuar o kolejne pyszności, którymi zaskoczysz wszystkich, takie jak złote buraki z curry czy kiszone paluszki marchewkowe. Nie musisz zastawiać całej kuchni słoikami - dzięki tym prostym i zróżnicowanym przepisom możesz wykonać mniejsze porcje i cieszyć się kolejnymi kuchennymi eksperymentami. [www.empik.com]
Availability:
Wypożyczalnia Główna (ul. Popiełuszki 10)
There are copies available to loan: sygn. W-641.56 (2 egz.)
Czytelnia Główna (ul. Popiełuszki 10)
Copies are only available in the library: sygn. C-64 (1 egz.)
Notes:
Pomysłowe przepisy na fermentowanie 64 warzyw i ziół: kiszona kapusta, kimchi, pikle, chutney, relisz i pasty
Bibliography, etc. note
Bibliografia strony 364-366.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again