152010
Book
In basket
Jamie's Italy / Oliver James. - Londyn : Penguin Books, [2005]. - 336 stron : ilustracje ; 21 cm.
Ever since working at the River Café for Ruth Rogers and Rose Gray, Jamie Oliver has had a serious passion for Italian food. Now, ten years later, Italy and its wonderful flavours continue to have a major influence on his food and cooking. In Jamie's Italy, Jamie travels this famously gastronomic country paying homage to the classic dishes of each region and searching for new ideas to bring home. The result is a sensational collection of Italian recipes, old and new, that will ensure Italy's influence reaches us all. On the menu is an array of magical ingredients and Mediterranean flavours all combined in Jamie Oliver's inimitable way. From Parma ham to Parmesan, from Pannetone to Panzanella, Jamie's Italy will transport you to Italy or at least bring Italy home to you.
Odkąd Jamie Oliver zaczął pracować w River Café dla Ruth Rogers i Rose Grey, jego pasją są włoskie jedzenie. Teraz, dziesięć lat później, Włochy i ich wspaniałe smaki nadal mają duży wpływ na jego jedzenie i gotowanie. W Jamie's Italy Jamie podróżuje po tym słynącym z gastronomii kraju, składając hołd klasycznym potrawom z każdego regionu i szukając nowych pomysłów, które mógłby przywieźć do domu. Rezultatem jest rewelacyjny zbiór włoskich przepisów, starych i nowych, dzięki którym wpływ Włoch dotrze do nas wszystkich. W menu znajduje się szereg magicznych składników i śródziemnomorskich smaków, a wszystko to połączone w niepowtarzalny sposób Jamiego Olivera. Od szynki parmeńskiej po parmezan, od Pannetone po Panzanellę, Jamie's Italy przeniesie Cię do Włoch lub przynajmniej sprowadzi Włochy do domu.
Availability:
Filia nr 3 (ul. Rozwadowska 6)
There are copies available to loan: sygn. F.3 - 64 (1 egz.)
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again